jaartal

2005

instrumenten

viool, cello

tijdsduur

12'

eerste uitvoerder

Ananta Roosens, Marlies Muijzers

uitgave

Eigen beheer

opdrachtgever

Cluster Klankcollectief  en Muzieklab Brabant

Nagelaten Fragmenten

Nagelaten Fragementen werd geschreven voor het project Volume 1, in opdracht van Cluster Klankcollectief en Muzieklab Brabant. Het project Volume 1, muziek in verlaten gebouwen, vond plaats in het oude Ketelhuis van de GGZE, Eindhoven, het van Marenhuis in Tilburg en een leegstaande vleugel van het Noord Brabants Museum in ’s-Hertogenbosch. De compositie Nagelaten Fragementen gaat over sporen van het verleden in leegstaande panden. Naambordjes van ruimtes die niet meer in gebruik zijn of van personen die niet meer in functie zijn. Herinneringen en verhalen van mensen die er gewerkt hebben. Een sfeer of energie die er nog hangt.